Palermon tofu”kana”pasta uunissa

Ihanan kermainen, uunissa itsekseen valmistuva Palermon kanapasta muuntuu kasvisversioksi valmiiksi revityllä tofulla. Tämä pasta on kiireisen kotikokin unelma! Resepti saatu yhteistyössä Jalotofun kanssa.
Maidoton
Munaton
Pähkinätön
Vegaaninen

Valmistusaika: 50 min (aktiivinen noin 20 min. )

Henkilömäärä: 6

Ainekset

2 pkt
Jalotofu paahtopala Maustettu
2 rkl
Foodin oliiviöljyä
1 kpl
sipuli
2 kynttä
valkosipulia
0.5 kpl
sitruuna
2.5 dl
Fazer Aito (juusto)kaurakermaa (1 prk)
2 tl
currya
1 kpl
kasvisliemikuutio
0.5 tl
välimeren yrttiseosta tai kuivattua basilikaa
0.5 tl
suolaa
0.5 tl
mustapippuria
400 g
gnocchi-pastaa
150 g
juustoraastetta (kasvipohjaista tai tavallista)

Kokataan!

1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Pese sitruuna ja purista mehu. Raasta kuori. Keitä pasta melkein kypsäksi ja jäähdytä.
2. Ruskista Jalotofu paahtopaloja öljyssä pannulla. Lisää sipulit ja paista muutama minuutti. Mausta currylla ja yrttiseoksella. Lisää kerma ja murustele kasvisliemikuutio joukkoon, kuumenna kiehuvaksi. Lisää sitruunanmehu ja kuori, sekoita hyvin.
3. Kaada keitetty pasta kevyesti öljyttyyn uunivuokaan. Kaada tofukastike ja juustoraaste joukkoon ja sekoita. Paista 200-asteisessa uunissa 25-30 min. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.
Lapset mukaan!

Lapset voivat auttaa ainesten valmisteluissa, ruoan maustamisessa sekä toimia mauntarkistajina. Ruoka-annokset ovat kiva koota ja koristella yhdessä. Koko perhe voi osallistua pöydän kattamiseen!

+358 44 988 6181

© Venner Oy 2025

Tietosuoja | Käyttöehdot